Intrebari frecvente despre Media Centere si Popcorn Hour

Ce este un media center / media player?

Imagineaza-ti un DVD player pentru TV, un pic mai capabil. Doar ca in loc de DVD are hard disk pe care poti stoca sute de filme, muzica si poze. Acum imagineaza-ti ca poate citi filme HDTV (in format MKV, TS, WMV HD etc). Si ca poti sa il conectezi la retea si sa vezi filmele de pe calculatorul tau si chiar filme de pe YouTube. Imagineaza-ti ca ii adaugi si un DVD player extern pe USB ca sa iti vezi colectia de DVD-uri. Sau de DivX-uri pe care le ai pe DVD. Acum ai un dispozitiv multimedia complet! Acesta este un media center / media player.

Ce inseamna HDTV (High Definition Television) ?

High definition este un standard video ce are o rezolutie de pana la 6 ori mai mare decat formatele TV clasice. Cele doua standarde majore folosite pentru televiziunea HDTV sunt 720p (rezolutie 1280x720 pixeli) si 1080i (rezolutie 1920x1080 pixeli). Spre comparatie formatul PAL are rezolutia de 720x576 pixeli iar NTSC 720x480 pixeli adica de 5 respectiv 6 ori mai mica decat formatele HDTV. Pentru mai multe detalii intrati aici


Filme HDTV MKV x264 Inalta rezolutie HDTV 1080p 720p H264

De ce am nevoie de Popcorn Hour?

Pentru ca o imagine Full HD este de pana la 6 ori mai detaliata decat imaginea standard PAL. Pentru ca desi ti-ai cumparat televizor LCD sau Plasma, doar doua posturi TV din Romania emit in format HD si pentru a le receptiona e nevoie de un tuner DVB (Digital Video Broadcasting). DVD-urile sunt tot in format Standard Definition. Cum poti sa beneficiezi de rezolutia televizorului tau? Poti sa-l "hranesti" cu filme HD provenite de la un media center Popcorn Hour. Player-ul suporta cele mai noi formate de filme, cu rezolutii de pana la 1920x1080 (1080p), chiar si codate in format x264 MKV. O sa redescoperi ce inseamna calitatea imaginii.

Cum functioneaza Popcorn Hour?

Puteti sa il folositi pentru a vedea filmele stocate pe hard disk-ul intern, pe un hard-disk extern, flash USB sau DVD player extern. Sau se poate conecta la retea si puteti viziona continutul multimedia stocat pe calculatorul personal. Datorita prcesorului hardware dedicat aplicatiilor video, player-ul citeste orice format de film, inclusiv chiar si pe cele mai pretentioase (1080p MKV x264), care ingenuncheaza chiar si un calculator Pentium 4 la 2,8 Ghz. Alegeti sursa media folosind telecomanda, alegeti filmul dorit si tot ce trebuie sa faceti este sa dati Play. De asemenea puteti transfera filme prin reteaua locala si sa le stocati pe hard disk in media player.

Home | Specificatii tehnice | Comanda | Intrebari frecvente | Contact | Links | Termeni si conditii | Returnare produse

Director Web dYr.ro
Copyright © 2008-2016 Sargon Invest. Toate drepturile rezervate.